Splošni pogoji

Opći prodajni uvjeti internetske trgovine stresnikovcki.si

Podatci za kontakt poduzeća:
Ime poduzeća: Marovt sistemi d.o.o.
Adresa poduzeća: Parižlje 28, 3314 Braslovče
Telefonski broj: +386 31 877 677
Internetska stranica: www.krovnekutije.hr
E-adresa: info@stresnikovcki.si

Podatci o poduzeću:
TRR: 0510 0801 5407 860
IBAN: SI56 0510 0801 5407 860 (ABANKA d.d.)
Matični broj: 6142842000
Ident. broj za PDV (ID): SI 88519015
Obveznik PDV-a: Da
Pravno-organizacijski oblik: Društvo s ograničenom odgovornošću d.o.o.
Društvo je upisano u sudski registar pod red. br. upisa: Srg 2012/13025
Vrijednost temeljnog kapitala iznosi 11.408,00 EUR

Robu koja je na raspolaganju u internetskoj trgovini www.krovnekutije.hr moguće je kupiti i u našoj prodavaonici na adresi Parižlje 28, 3314 Braslovče, Slovenija. Naš prodajni program obuhvaća različite tipove krovnih kutija. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Cijene proizvoda i dostave
Cijene proizvoda i dostave (poštarine) su u eurima (EUR) s uključenim PDV-om.
Narudžba (ugovor) se sklapa na slovenskom jeziku. Cijene vrijede na dan narudžbe.
Zadržavamo pravo na izmjenu cjenika bez prethodne najave.

Naručivanje proizvoda (kupnja)
Za pregledavanje proizvoda, pretraživanje po sadržajima i sl. ne trebate se prethodno registrirati i prijaviti.
Odaberite kategoriju proizvoda (npr. Serija NX). Kad se odlučite za kupnju, prvo odredite boju proizvoda i tek nakon toga kliknite gumb „DODAJ U KOŠARICU“. U vašoj košarici zatim prikupljate i dodajete ili brišete broj proizvoda prema svojoj želji. Kad završite s odabirom, kliknite na „NA BLAGAJNU“. Slijede koraci:

1/3 (Košarica) Provjerite količinu i iznose svih unesenih artikala u košarici. Kliknite na NASTAVI NA BLAGAJNU“.
2/3 A ) Podatci o uplatitelju: Popunite sva obvezna polja.
2/3 B ) Dostava na drugu adresu: Ako želite da vam proizvode pošaljemo na adresu različitu od adrese vašeg unesenog boravišta, uklonite kvačicu s tog polja i upišite drugu adresu za dostavu.
2/3 C ) Vaša narudžba: Ovdje pogledajte sažetak svoje narudžbe i odredite način dostave.
3/3 Predaj narudžbu: Kliknite na ZAVRŠI KUPNJU“. Klikom na „ZAVRŠI KUPNJU“ potvrđujete da ste upoznati s cijelim tekstom Općih uvjeta koji su ovdje navedeni i da se s njima potpuno slažete. Na svoju e-adresu primit ćete podatke za plaćanje predračuna.

Dostava Pošta Slovenije
Cijenu poštarine određuje dostava Pošta Slovenije (cjenik).

Rok dostave
Pošta Slovenije prema ugovoru osigurava dostavu u Sloveniji najkasnije u roku od tri radna dana, ali to je obično već sljedeći dan. Status svoje narudžbe možete pratiti klikom na poveznicu koju ste primili elektroničkom poštom nakon potvrde svoje narudžbe. Na dan kad vaša pošiljka bude isporučena primit ćete obavijest na svoju elektroničku adresu koju ste naveli prilikom prijave. Ako ste primijetili da vaša narudžba nije stigla u predviđenom roku, odmah nam se obratite na tel. br. +386 31 877 677 (9 h – 15 h) ili na našu elektroničku adresu info@stresnikovcki.si.

Plaćanje (načini plaćanja)

  • Plaćanje predračunom (fizičke i pravne osobe). Nakon predaje narudžbe primit ćete predračun elektroničkom poštom. Narudžbu ćemo provesti nakon primitka uplate na naš TRR. Za bržu obradu nakon obavljenog plaćanja o tome nas možete obavijestiti na tel. br.: +386 31 877 677 (9 h – 15 h) ili na našu elektroničku adresu info@stresnikovcki.si. Robu ćemo vam isporučiti najkasnije sljedeći radni dan nakon primljene uplate.

Odustajanje od ugovora
Kupac ima neopozivo pravo odustati od ugovora u roku od 14 dana od primitka robe putem e-maila info@stresnikovcki.si, odnosno pošte na adresu Marovt sistemi d.o.o., Parižlje 28, 3314 Braslovče. Potrošač u skladu sa stavkom 1 članka 43/č ZVPot ima pravo na povrat primljene robe u roku od 14 dana nakon poruke iz stavka 1 članka 43/č ZVPot, odnosno nakon poruke o odustajanju od ugovora.

Potrošač smije pregledati i testirati primljenu robu samo u opsegu koji je nužno potreban za utvrđivanje stvarnog stanja i kako je to uobičajeno u prodavaonicama. U suprotnom potrošač odgovara za smanjenje vrijednosti robe u skladu sa stavkom 8 članka 43/d ZVPot ako je smanjenje vrijednosti posljedica postupanja koje nije nužno za utvrđivanje prirode, karakteristika i funkcioniranja robe.

Kupac je u slučaju odustajanja od ugovora obvezan snositi troškove slanja koji nastanu prilikom povrata predmeta kupnje. Smatra se da je potrošač pravodobno vratio robu ako je pošalje prije isteka roka za povrat od 14 dana.
Poduzeće vraća primljene uplate potrošaču jednakim sredstvom plaćanja koje je upotrijebio potrošač, osim ako je potrošač izričito zahtijevao uporabu drugog sredstva plaćanja i ako potrošač zbog toga ne snosi nikakve troškove. U slučaju odustajanja od ugovora poduzeće odmah, odnosno najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka obavijesti o odustajanju od ugovora, vraća sve primljene uplate.
Prilikom povrata pošiljki priložite originalan račun i navedite svoj transakcijski račun.

Robu morate vratiti najkasnije u roku od 14 dana nakon što ste nas obavijestili o odustajanju od ugovora na adresu Marovt sistemi d.o.o., Parižlje 28, 3314 Braslovče, Slovenija (za www.krovnekutije.hr).
Pravo na odustajanje od ugovora ne pripada vam za proizvode proizvedene prema vašoj želji, narudžbi i po mjeri (bojenje krovne kutije prema vašoj želji).

Reklamacije i povrati
U slučaju da je primio pogrešnu vrstu robe u usporedbi s naručenom ili oštećenu robu, potrošač je može reklamirati u roku od osam (8) dana od preuzimanja tako da pošalje popunjen obrazac za povrat robe, s kopijom originalnog računa, na našu prethodno navedenu adresu. U slučaju reklamacije potrošač u skladu sa zakonskim ograničenjima može zahtijevati zamjenu proizvoda, njegov popravak ili povrat iznosa kupnje.
Proizvodi koje vraćate ne smiju biti rabljeni i oštećeni i trebaju biti u originalnoj ambalaži i sa svim primljenim dodatcima.

Stvarne greške
Prodavač mora potrošaču uručiti robu u skladu s ugovorom te odgovara za stvarne greške na robi koje se pojave u roku od dvije godine nakon preuzimanja (članak 25 b ZVPot). Greška je stvarna:
ako predmet nema karakteristike potrebne za njegovu normalnu uporabu ili za promet,
ako predmet nema karakteristike potrebne za posebnu uporabu za koju ga kupac kupuje, a koja je prodavaču bila poznata, odnosno trebala mu je biti poznata,
ako predmet nema karakteristike i odlike koje su bile izričito ili prešutno dogovorene, odnosno propisane,
ako je prodavač isporučio predmet koji ne odgovara uzorku ili modelu, osim ako je uzorak ili model prikazan samo informativno.

Nesuglasnosti i sporovi
Moguće nesuglasnosti ili sporove nastale u vezi s tumačenjem ili provedbom „Općih uvjeta“ strane rješavaju sporazumno. U slučaju da sporazum nije moguć, mjerodavan je sud u Celju, Slovenija.

Zaštita podataka
Narudžbom proizvoda dopuštate da Marovt sistemi d.o.o., Parižlje 28, 3314 Braslovče, Slovenija, u svrhu ispunjavanja ili ostvarivanja prava iz ugovornog odnosa i izravnog marketinga uspostavi, održava i upravlja vašim osobnim podatcima na neograničeno razdoblje. Društvo osigurava zaštitu osobnih podataka prema zakonu koji regulira zaštitu osobnih podataka.
Podatci će se upotrebljavati isključivo u svrhu za koju ste nam ih dali (ponuda, račun, komunikacija u vezi s vašom narudžbom, slanje informativnog materijala).
Pristup podatcima imaju samo ovlaštene osobe našeg poduzeća. Vaše podatke nikad nećemo prosljeđivati trećim osobama. Pravodobno ćemo vas upoznati s novostima u našoj ponudi putem e-pošte.
Pismeno ili putem telefona možete zahtijevati da u roku od 15 dana trajno ili privremeno prestanemo upotrebljavati vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga te ćemo vas o tome obavijestiti u roku od 5 dana.

Valjanost narudžbe:
Kupac svojom narudžbom potvrđuje da prihvaća naše uvjete prodaje.

Podatci o stranicama:
Zadržavamo pravo na sadržajne i druge izmjene Općih uvjeta i uvjeta internetske trgovine. Za eventualne greške ne preuzimamo nikakvu odgovornost, osim za greške na proizvodu.

Za više informacija i pomoć na raspolaganju smo vam na:
Marovt sistemi d.o.o., Parižlje 28, 3314 Braslovče, Slovenija
Telefonski broj: +386 31 877 677
Internetska stranica: www.krovnekutije.hr
E-adresa: info@stresnikovcki.si

Prodavač za dostavu robe ili usluga mora izdati račun i uručiti ga kupcu.
Kupac mora preuzeti račun i zadržati ga neposredno nakon izlaska iz poslovnog prostora.