Krovne kutije Packline

To su krovne kutije Packline. Bez obzira na to kamo vas odvede put, norveške krovne kutije pratitelji su vrijedni povjerenja.

Krovne kutije Packline

SKANDINAVSKA KAKVOĆA I VRHUNSKA KVALITETA

to su krovne kutije Packline. Bez obzira na to kamo vas odvede put, norveške krovne kutije pratitelji su vrijedni povjerenja.

Krovne kutije Packline odlikuju privlačan izgled, visoka kvaliteta i izvrsna funkcionalnost. Kontinuirana suradnja s automobilskom industrijom i vodećim dizajnerima omogućila je da se krovne kutije Packline lijepo prilagođavaju obliku i izgledu vašeg automobila. Uz potpunu usredotočenost na razvoj i dizajn samo krovnih kutija, Packline je razvio krovne kutije koje ističu oblik vozila i vlasnikov životni stil, a pritom nisu zanemareni zapremina ni kapacitet pohrane krovne kutije te najvažnije – kvaliteta. Kutije su proizvedene od staklenih vlakana ili ABS plastike.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE I EKONOMIČNE

Packline je svjestan svoje odgovornosti prema okolišu, zato se trude što više ograničiti svoj utjecaj na okoliš. To postižu uporabom velikog udjela ekološki prihvatljivih materijala koje je moguće reciklirati.

Sve krovne kutije Packline dizajnirane su za postizanje optimalnih aerodinamičnih svojstava, čime smanjuju otpor zraka, a to smanjuje potrošnju goriva i kutije proizvode manje buke i vibracija.

KUTIJA PO MJERI

Packline vam nudi personalizaciju i prilagodbu krovnih kutija vašim željama. Kako bi izgled vašeg automobila bio savršen, kutiju će obojiti prema vašim željama ili je opremiti logotipom, odnosno drugim dekorativnim kreacijama. A uz kromirane rubove i LED svjetla vaša kutija postat će jedinstvena!

Katalog